Wie ben ik?

In mijn jonge jaren heb ik heel wat af geworsteld, met mezelf en met het leven. Toch had ik ergens diep in mezelf een ‘weten’ dat het ooit beter zou worden. Op mijn 29e raakte ik burn-out. Natuurlijk was mijn werk veeleisend maar ik realiseerde me al snel dat mijn burn-out ook te maken had met hoe ik met dingen (en met mezelf) omging. In mijn jeugd heb ik geleerd te denken en te praten, maar niet om te voelen. En al helemaal niet hoe je met je gevoel omgaat. Ik leefde vanuit mijn hoofd, maar had geen idee wat ik voelde. In de loop van de tijd heb ik (o.a. via lichaamswerk, yoga en meditatie) de weg van mijn hoofd naar mijn hart gevonden. Een weg die nog steeds verder gaat….

Een mooi beeld daarbij vind ik: “wanneer/hoe vind jij vanuit het ‘hoofdkantoor’ de weg naar beneden?” Graag draag ik bij aan bewustwording en het openen van je hart.

Na een lange zoektocht kwam ik in aanraking kwam met mindfulness en compassie, dit bleek een schot in de roos. Ik specialiseerde me op het gebied van mindfulness en compassie en ben met name binnen de Hogeschool Rotterdam maar ook in andere organisaties zoals het Vlietland Ziekenhuis, trainingen en workshops op dit gebied gaan geven. En dat doe ik nog steeds met ongelooflijk veel plezier.

Woorden die mij kenmerken zijn vriendelijkheid en nuchterheid. Ik sta met beide benen op de grond. Maar ook warmte, luchtigheid en zachtheid horen bij mij.

Én eenvoud – terug naar de kern, zonder alle ballast en versnippering, franje en afleiding. Terug naar waar het werkelijk over gaat in jouw leven. En zonder het ingewikkelder te maken dan het is.

Geen goed, geen fout, enkel echt. Ik hoop met mijn manier van werken daadwerkelijk iets voor je te kunnen betekenen.